EasyTapp voor bedrijven

"The door of opportunity is wide open if you are prepared"

De voordelen voor uw bedrijf

Proximity marketing. U heeft er vast wel eens van gehoord. Met EasyTapp van Beacon Valley ontvangen uw klanten, zodra ze in de buurt zijn van uw bedrijf, productinformatie of aanbiedingen op maat.

  • EasyTapp is de brug tussen online en offline
  • Klanten ontvangen aanbiedingen zodra ze in de buurt zijn
  • Verhoogde effectiviteit door aanbiedingen op maat
  • Social sharing functie: bereik een groot publiek
  • Aanbiedingen zijn via de app ook thuis te bekijken

Direct aan de slag met EasyTapp?

EasyTapp bestellen

U kunt snel en eenvoudig aan de slag met deze moderne technieken. Bestel de gewenste hoeveelheid beacons voor uw bedrijf in combinatie met een abonnement op EasyTapp. Deze dienst geeft u toegang tot de portal waarmee u al uw aanbiedingen of andere informatie kunt toevoegen en beheren en statistieken kunt inzien.

Hoe het werkt

U bestelt een of meerdere door ons geprepareerde beacons in combinatie met een abonnement op EasyTapp. U krijgt toegang tot de EasyTapp portal waar u een aanbieding of andere informatie kunt toevoegen en aan de desbetreffende beacon kunt koppelen. Vervolgens plaatst u de beacon op een plek naar uw eigen inzicht en keuze. Als er daarna een klant, met de gratis EasyTapp app op zijn smartphone, in de buurt komt van de beacon, ontvangt hij een notificatie (als hij dit heeft ingesteld) en/of wordt de informatie die bij de beacon hoort getoond in de app.

Beacons bestellen en aanmelden voor EasyTapp

EasyTapp bestellen

Beacon(s) + EasyTapp abonnement voor 1 jaar

EasyTapp bestellen

Wat is een beacon?

EasyTapp beacons

Een beacon is een klein apparaatje dat een Bluetooth 4.0 signaal uitzendt dat opgepikt kan worden door een smartphone zodra deze in de buurt komt. Via een app kan relevante informatie over de lokatie of het object getoond worden. Beacons kunnen aan elke lokatie of object gekoppeld worden.

Wat is Bluetooth 4.0?

EasyTapp beacons

Bluetooth 4.o, ook wel Bluetooth Low Energy of Bluetooth Smart genoemd, is een draadloze communicatie technologie, bedoeld om apparaten zo efficiënt mogelijk te laten communiceren met een zo laag mogelijk energieverbruik. Het is daarom uiterst geschikt voor beacons. Let wel – uw telefoon (of tablet) moet er wel geschikt voor zijn.

Deel EasyTapp via social media