EasyTapp voor particulieren

"All glory comes from daring to begin"

De voordelen van EasyTapp

Ook als particulier kunt u met EasyTapp beacons inzetten om iets onder de aandacht te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkopen van uw auto. Met EasyTapp van Beacon Valley ontvangen mensen, zodra ze in de buurt zijn van uw beacon, productinformatie of aanbiedingen op maat.

  • EasyTapp is de brug tussen online en offline
  • Mensen ontvangen een notificatie zodra ze in de buurt zijn
  • Social sharing functie: bereik een groot publiek
  • Koppel meerdere aanbiedingen aan 1 beacon
  • Gebruikers kunnen aanbiedingen via de app ook thuis bekijken

Direct aan de slag met EasyTapp?

EasyTapp bestellen
U kunt snel en eenvoudig aan de slag met deze moderne technieken. Bestel de gewenste hoeveelheid beacons in combinatie met een abonnement op EasyTapp. Deze dienst geeft u toegang tot de portal waarmee u al uw aanbiedingen of andere informatie kunt toevoegen en beheren en statistieken kunt inzien.

Hoe het werkt

U bestelt een of meerdere door ons geprepareerde beacons in combinatie met een abonnement op EasyTapp. U krijgt toegang tot de EasyTapp portal waar u een aanbieding of andere informatie kunt toevoegen en aan de desbetreffende beacon kunt koppelen. Vervolgens plaatst u de beacon op een plek naar uw eigen inzicht en keuze. Als er daarna een klant, met de gratis EasyTapp app op zijn smartphone, in de buurt komt van de beacon, ontvangt hij een notificatie (als hij dit heeft ingesteld) en/of wordt de informatie die bij de beacon hoort getoond in de app.

Beacons bestellen en aanmelden voor EasyTapp

EasyTapp bestellen

Beacon(s) + EasyTapp abonnement voor 1 jaar

EasyTapp bestellen

Wat is een beacon?

EasyTapp beacons

Een beacon is een klein apparaatje dat een Bluetooth 4.0 signaal uitzendt dat opgepikt kan worden door een smartphone zodra deze in de buurt komt. Via een app kan relevante informatie over de lokatie of het object getoond worden. Beacons kunnen aan elke lokatie of object gekoppeld worden.

Wat is Bluetooth 4.0?

EasyTapp beacons

Bluetooth 4.o, ook wel Bluetooth Low Energy of Bluetooth Smart genoemd, is een draadloze communicatie technologie, bedoeld om apparaten zo efficiënt mogelijk te laten communiceren met een zo laag mogelijk energieverbruik. Het is daarom uiterst geschikt voor beacons. Let wel – uw telefoon (of tablet) moet er wel geschikt voor zijn.

Deel EasyTapp via social media